De 5 bedste varmepuder til mikroovn

Hvis du er på udkig efter en måde at lindre spændinger, smerter, hovedpine eller migræne, er varmepuder en ideel løsning. Varmepuder giver naturlig smertelindring og øget velvære, som nemt kan opvarmes i mikroovnen, ovnen eller på radiatoren. 

Vi har udvalgt 5 forskellige varmepuder, der egner sig til mikroovnen, så du kan opnå smertelindring, øget velvære og genvinde balancen i din hverdag. 

Indholdfortegnelse:

 1. Varmepude til hovedet
 2. Varmepude til nakken og skuldrene
 3. Varmepude til lænd og lændregionen
 4. Varmepude til ansigt og pande
 5. Varmepude til ryg og skuldre
 6. Videnskabelig baggrund for varmeterapi

NOYO - Varmepude til hovedet

NOYO - Varmepude til mikroovn

NOYO er en hjelm der kan varmes i mikroovnen og giver en jævn fordelt varme på hovedet, som er ideel til spændinger, hovedpine og migræne. Hjelmen er skræddersyet til at give varmebehandling på de rigtige områder for at opnå effektivt resultat og øget velvære.
Typisk opstår smerter og anspændte muskler i hovedet på grund af:

 • Hovedpine og spændingshovedpine
 • Kæbespændinger
 • Migræne
 • Tandpine
 • Øjenbelastning
 • Dehydrering

Varmepuden kan opvarmes i mikroovnen ved maksimalt 600 watt i 1-2 minutter og giver en længerevarende oplevelse i og med at den bruger kirsebærsten som naturfyld.
Kirsebærsten har været brugt i rigtig mange år til varmeterapi fordi kernen varmes op og dermed holder længere på varmen.

HUXI - Varmepude til nakken og skuldrene

Huxi - varmepude

HUXI varmepuden fokuserer på nakken og skuldrene og er især ideel, hvis du oplever anspændte muskler. Varmepuden er skræddersyet og designet til at lindre smerter og spændinger for øget velvære. 

Mange oplever især spændinger i nakke og skulderområdet, som kan forekomme af flere årsager:

Stillesiddende livsstil: En stillesiddende livsstil, hvor man tilbringer mange timer foran en computer, på kontoret eller ved skrivebordet, kan føre til muskelspændinger i nakken og skuldrene. Manglende bevægelse og gentagne statiske positioner kan belaste musklerne og føre til ubehag.

Stress og angst: Stress og angst kan udløse fysiske reaktioner i kroppen, herunder spændinger i nakke- og skuldermusklerne. Når vi er stressede, spænder vores muskler sig, hvilket kan resultere i smerte og ømhed.

Dårlig kropsholdning: En dårlig kropsholdning, især når man sidder eller står i længere tid med forkert alignment af nakken og skuldrene, kan overbelaste musklerne og føre til spændinger.

Overanstrengelse: At udføre gentagne bevægelser eller bære tunge byrder kan føre til muskelspændinger i nakke og skuldre. Det kan også ske, hvis man udfører en fysisk aktivitet uden tilstrækkelig opvarmning eller nedkøling.

Søvnløshed og dårlig søvnkvalitet: Utilstrækkelig eller dårlig søvn kan påvirke musklernes restitution og forårsage spændinger i nakken og skuldrene.

Skader: Tidligere skader, som ikke er blevet ordentligt rehabiliteret, kan føre til vedvarende spændinger i området.

Varmepuden opvarmes i mikroovnen på maksimalt 600 watt i 1-2 minutter 

LUMBAR LOVE - Varmepude til lænd og lændregionen

Varmepude til lænd og lændregion


LUMBAR LOVE er en varmepude egnet til opvarmning i mikroovn, ovn og radiator der har fokus på lænd og lændregionen. Varmepuden bruger kirsebærsten som naturfyld, der holder på varmen i længere tid end almindeligt naturfyld.  

Anspændte muskler og smerter er ret almindeligt og kan typisk skyldes:

Dårlig kropsholdning: En dårlig kropsholdning, især når man sidder i lange perioder med dårlig rygstøtte eller står med dårlig alignment af ryggen, kan belaste lændmusklerne og føre til spændinger.

Inaktivitet og svaghed: Mangel på regelmæssig fysisk aktivitet kan føre til svage muskler i lænden og omkring ryggen. Svage muskler har sværere ved at støtte rygsøjlen og kan blive overbelastet, hvilket kan føre til spændinger.

Overanstrengelse: At løfte tunge genstande, udføre gentagne bevægelser eller deltage i fysisk aktivitet uden ordentlig opvarmning eller teknik kan føre til anspændte muskler i lænden.

Overvægt: Overvægt kan lægge ekstra pres på rygsøjlen og lændmusklerne, hvilket kan føre til spændinger og smerter.

Stress: Stress kan påvirke muskelspændinger generelt, herunder i lænden. Når vi er stressede, har vores krop tendens til at spænde op, og det kan medføre øget spænding i lænden.

Rygsøjlelidelser: Nogle mennesker kan have underliggende rygsøjlelidelser, som f.eks. diskusproblemer eller muskelstamme, der fører til spændinger i lænden.

Søvnkvalitet: Dårlig søvn eller søvn i en forkert position kan også påvirke muskelspændinger i lænden.

WILLOW PILLOW - Varmepude til pande og ansigt

Varmepude til ansigtet

WILLOW PILLOW er perfekt til dig der har anstrengte muskler i ansigtet og panderegionen. Varmepuden er lille og nem at tage med sig fra A til B.
En varmepude til ansigtet kan have mange fordele som f.eks: 

Afslapning: Varmen fra varmepuden kan bidrage til at afslappe ansigtsmusklerne, hvilket kan være beroligende og reducere spændinger og stress i ansigtet.

Lindre spændinger: Hvis du oplever spændinger i ansigtet, f.eks. fra anspændte kæbemuskler eller pandespændinger, kan varmepuden hjælpe med at lindre disse smerter.

Øge blodcirkulationen: Varmen kan hjælpe med at øge blodcirkulationen i ansigtet, hvilket kan forbedre hudens sundhed og udseende.

Lindre sinusproblemer: Varmepuden kan være gavnlig for personer med lette sinusproblemer, da varmen kan hjælpe med at lindre tilstoppede næsebor og lette vejrtrækningen.

Forkølelse og influenza: Ved milde forkølelser eller influenzasymptomer kan varmen fra en varmepude på ansigtet hjælpe med at lindre smerter, især omkring næse og pande.ele som f.eks:

Varmepuden kan nemt opvarmes i mikroovnen, ovnen og på radiatoren, hvor den lille størrelse gør den mere håndterbar.

SOAS MAJOR - Varmepude til ryg og skuldre

Varmepude til ryg

Oplev øget velvære og smertelindring med SOAS MAJOR som er ideel til dig med spændinger og smerter i ryggen og skulderområdet. Det skræddersyet design gør at varmepuden rammer områder med præcision, hvilket giver en effektiv effekt af smertelindring og løsning af muskelspændinger. 

Varmepuden kan varmes i mikroovnen, ovnen og på radiatoren. Derudover kan varmepuden nemt vaskes i hånden eller i vaskemaskinen på maksimalt 30 graders skåneprogram. 

SOAS MAJOR indeholder kirsebærsten som naturfyld, der giver en længerevarende oplevelse og mere effektiv lindring. 

Typiske årsager til smerter og spændinger i ryggen skyldes ofte:

Dårlig kropsholdning: En dårlig kropsholdning, især når man sidder i længere perioder med forkert rygstøtte eller står med dårlig alignment af ryggen, kan belaste ryg- og skuldermusklerne og føre til smerter og spændinger.

Stillesiddende livsstil: En inaktiv livsstil, hvor man tilbringer meget tid siddende foran en computer eller ved skrivebordet, kan resultere i muskelsvaghed og øget risiko for spændinger og smerter i ryggen og skuldrene.

Overanstrengelse: Udførelse af gentagne bevægelser, bæring af tunge byrder eller deltage i fysisk aktivitet uden tilstrækkelig opvarmning eller korrekt teknik kan overbelaste ryg- og skuldermusklerne og forårsage smerter og spændinger.

Stress og angst: Stress og angst kan udløse fysiske reaktioner i kroppen, herunder spændinger i ryg- og skuldermusklerne. Når vi er stressede, spænder vores muskler sig, hvilket kan føre til smerter og ubehag.

Mangel på træning: Utilstrækkelig fysisk træning, især styrketræning og strækøvelser til ryg og skuldre, kan føre til muskelsvaghed og øget risiko for spændinger og smerter.

Skader: Tidligere skader eller overbelastning af ryg- og skuldermusklerne, der ikke er blevet ordentligt rehabiliteret, kan medføre vedvarende smerter og spændinger.

Videnskabelig baggrund for varmeterapi

Varmepuder er en pålidelig og populær metode til lindring af smerter og muskelspændinger i kroppen. Den beroligende varme, som varmepuder udsender, har flere positive virkninger på vores muskler og væv. Når varmepuden anvendes på det berørte område, øges blodcirkulationen, hvilket fremmer tilførslen af ilt og næringsstoffer til musklerne og hjælper med at fjerne affaldsstoffer. Denne forbedrede blodgennemstrømning kan lindre smerter, mindske inflammation og fremskynde helingsprocessen.

Varmepuder afslapper også musklerne og lindrer muskelspændinger, da varmen hjælper med at reducere muskelkontraktioner og forbedrer musklernes elasticitet. Denne afslappende virkning bidrager til at reducere stress og angst, da spændte muskler ofte er et resultat af fysisk og følelsesmæssig stress.

Ud over at lindre muskelsmerter og -spændinger har varmepuder også en behagelig og beroligende virkning, der kan fremme en dyb følelse af afslapning og velvære. Varmepuder er nemme at bruge og kan tilpasses til specifikke områder af kroppen, såsom ryggen, nakken, skuldrene og knæene.

Varmeterapi er en sikker og ikke-invasiv metode til smertelindring. Hvis du lider af kroniske smerter eller har alvorlige muskelspændinger, bør du altid konsultere en læge eller en sundhedsprofessionel for en grundig vurdering og behandlingsanbefalinger. Med den rette brug og opmærksomhed kan varmepuder være en effektiv og beroligende måde at lindre smerter og muskelspændinger, hvilket giver dig en følelse af lettelse og øget komfort i din dagligdag.

Skrevet af: Kristian Andersen

Skriv en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden de bliver offentliggjort.