Smertelindring af hovedpine

Mange i dag lider af hovedpine og det kan være svært at finde ud af, hvor hovedpinen sidder og kommer fra. Derfor kan det også være svært at finde en naturlig smertelindring og løsning uden brug af bredspektret medicin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du få mere viden om hovedpiner og spændinger, samt en effektiv behandling her imod uden brug af medicin.

Hvor sidder hovedpinen?

Smerter i hovedet kan i mange tilfælde komme fra spændinger i hhv. nakke, rygmuskler eller kæbe, som kan fordele sig forskelligt i hovedet afhængigt fra person til person. Det kan bl.a. manifestere sig som:

  • Smerter bag et eller begge øjne
  • I tindinger
  • Som en stribe af smerter hen over fronten på hovedet
  • I kæberne

Spændingshovedpine optræder ofte sammen med muskelgener, som påvirker kæbeleddet og giver smerter i kæben pga. spændinger. Oplever du smerter i kæben, bør du derfor overveje om der er en relation til tyggemusklerne og tænderne, såvel som smerterne kan relateres til nakke- og rygmuskler. 

Hvad hjælper mod hovedpine?

Umiddelbart vil den meste effektive behandling mod hovedpinen være at finde frem til kilden og behandle den. Det kan dog være svært at finde kilden til hovedpinen, om spændingerne relateres til stress, holdning i ryg og nakke, overbelastning, tandpine, kæbemuskulaturen osv. Derfor kan hovedpinen lindres med en varmepude, som fordeler varme eller kulde til hovedet.

Ønsker du naturlig smertelindring uden brug af medicin og bivirkninger? Varmepuden er effektiv når det kommer til lindring af smerter ved eksempelvis hovedpine.

For nogle er kuldeterapi en vellykket behandlingsmetode som supplement til deres medicin, når de har migræne. Her er NOYO-varmepuden velegnet, da den er opdelt i zoner, som kan give effektiv kuldeterapi fordelt på hovedet.

Hvis din spændingshovedpine udvikler sig til migræne er det vigtigt at pointere, at man skal søge lægehjælp, for at få den rette medicinske behandling, men NOYO-varmepuden er stadig et godt supplement at benytte for lindring af smerterne.

Se vores udvalg af varmepuder her.

Varmepuden er udviklet med fokus på at lindre smerter i relevante zoner. Dette indebærer bl.a. kæben, der ofte påvirkes af spændingshovedpiner. Hovedpinen kan desuden stamme fra kæbeleddet og tyggemusklerne.

Skrevet af: Kristian Andersen

 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden de bliver offentliggjort.